Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Stora scenen

445 + 5 tillgänglighetsanpassade platser i biosittning. Vitt grundljus ingår. Övrig teknik offereras.

På Stora Scenen samsas evenemang, filmvisningar, digitala opera, konserter, teaterföreställningar och dansuppvisningar och mycket mer. Bara fantasin och de fysiska väggarna sätter gränser!

Med sina 445 platser är Stora Scenen en av Faluns största möteslokaler som gärna bokas även för konferenser och föreläsningar.

För mer detaljerad information och tekniska specifikationer läs här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss gärna för fördjupad teknikinformation.

​Vad ingår om du vill hyra Stora Scenen?

Ljus

Det finns ett vitt grundljus i lokalen. Om du vill ha andra färger på lamporna är det bra att vi får veta det i förväg så våra tekniker har möjlighet att förbereda det. Om du har speciella önskemål kan det tillkomma kostnader.

Ljud

För föreläsningar finns en ljudanläggning med två trådlösa mikrofonsystem. Det finns headset om du vill ha det istället för vanliga mikrofoner. Vill du ha fler system så tillkommer en kostnad beroende på vad du vill ha. Är du en arrangör med egen anläggning och har frågor gällande teknik hänvisar vi till vår bokning.

Tekniker

När du bokar Stora Scenen ingår teknisk support. Det betyder att en person finns tillgänglig som ser till att tekniken fungerar. Vill du ha en tekniker som är med hela evenemanget/konferensen så tillkommer kostnader för det.

Projektor

Det finns en projektor med VGA-anslutning från scenen.

Personal

Om du som bokar vill ha till exempel personal som sköter biljettrivning tillkommer en kostnad. Sån personal behöver beställas i förväg.

Servering

Om det är paus på föreställningen eller evenemanget finns det fikaförsäljning. Kaffe, te, godbitar, läsk och godis är det som finns på menyn. Kom ihåg att ha kontanter med då det ibland är endast sådan betalning som gäller.

Garderob

Kulturhuset tio14 bjuder i samarbete med Hotell- och Turismprogrammet från Kristinegymnasiet på gratis garderob för gäster till Stora Scenen.
Garderoben är obligatorisk för alla som besöker Stora Scenen.

Sidan uppdaterad 2019-01-16