Lyssna på sidan Lyssna

Greatest hittills

Ronny Erikssons nya show: musik, satir och bekymrad ståupp!

Satiriker, pessimistkonsult, humanist. Låtskrivare, komiker, artist… Folkkäre Ronny Eriksson kan beskrivas på många sätt. Allt sedan sitt genombrott har han lyckats hålla ett järngrepp om såväl samtiden som sin publik. Nu turnerar han för femte gången med Riksteatern, det blir en musikalisk helkväll med satir, värme och bekymrad ståupp. Den nya showen består som titeln avslöjar av det hittills allra bästa!
Det blir en show med några av Ronny Erikssons bästa och mest älskade nummer och som alltid blir det också nyheter, händelser och reflektioner från spelorten, landet och världen.

Tillsammans med kapellmästare Benneth Fagerlund har Ronny gjort fyra bejublade turnéer med Riksteatern. Nu gör den omåttligt populära duon en ny show:

Jag har skrivit några hundra låtar genom åren. Låtar om allt möjligt. Så ALLT är möjligt att den nya föreställningen handlar om, säger Ronny.

Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund

Riksteatern Falun

3 november kl: 19.00

Stora scenen