Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Moonica Mac

På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste vi tyvärr flytta fram konserten med Moonica Mac som skulle ägt rum i Falun 4:e Februari

NYTT DATUM: 28.10 2022

* Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats.

* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter senast den Onsdag den 26:e Januari 16:00

Kontakta Tickster för återköp, kontaktuppgifter:

Telefon: 0771 - 47 70 70

Mejl: support@tickster.com

Inte ens den vildaste längtan efter livescenen kan stoppa en pandemi…Till följd av rådande läge måste jag tyvärr meddela att vi nu flyttar en del av vårens turnéstopp. Hoppets låga kommer dock aldrig slockna, därför låter vi andra delen av turnén ligga kvar tillsvidare samtidigt som det också släpps några gyllene extradatum här och var ⚡️ Miss u so much, vi ses när det ljusnar! – Moonica Mac

 

Moonica Mac åker ut på omfattande Sverigeturné 2022

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Nu åker hon ut på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans.

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick. Fredag den 4:e februari åker hon ut på turné igen, med start i Falun och vidare till många svenska städer.

– Jag hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig, då vi äntligen kan få uppleva den där glittrande magin som bara livemusik kan skapa, säger Moonica Mac.

Moonica Mac är närmast aktuell med en utsåld höstturné och sin medverkan i årets säsong av tv-programmet ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Förutom en omfattande Sverigeturné inleds första halvan av 2022 med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album.

Arrangör Live Long Live & Studiefrämjandet


Tid 28 oktober


Plats Stora scenen


Biljetter

Köp biljetter på livelonglive.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2022-03-25