De ömmaste ord

Joakim Unander - Dirigent

Dalasinfoniettan

PROGRAM

Musik av Anna Ihlis, arrangerad av Joakim Unander, till texter av Erik Axel Karlfeldt, samt några renodlade orkesterstycken.

OM

"Hyllade tonsättningar ska äntligen få upplevas live!

Anna Ihlis hyllade tonsättningar av Karlfeldts poesi i sprakande dräkt med Joakim Unander och Dalasinfoniettan ska äntligen få upplevas live!

Det skulle egentligen ha blivit en konsert sommaren 2020. Men precis som allt annat sköts det upp. På initiativ av Musik i Dalarna ändrades planerna till något mer beständigt. Repertoaren utökades med fler arrangemang som ger Karlfeldts poesi i Annas tonsättningar en storslagen och nyansrik kostym. Det är vemodiga nyanser och stora känslor på albumet "Det ömmaste ord" som släpptes i november 2021 och som hyllats av en enad kritikerkår."

Arrangör Musik i Dalarna

Tid Torsdag 10 november kl: 19.00

Plats Stora scenen

Köp biljetter på musik i Dalarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2022-08-24