Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En illustration av två händer som pekar med tummar och pekfingrar mot varandra, tomrummet bildar en triangel. Framför pekfingrarna svävar några olika trianglar. Text i bilden: "Kreativ verkstad på Kulturhuset tio14. Torsdagar klockan 17 - 21"

Kreativ verkstad

Den 8 september startar höstens Kreativa verkstad på Kulturhuset tio14. Under hösten 2022 börjar vi klockan 16.00 med ett språkcafé, och den kreativa verkstaden startar klockan 17.00. Du kan komma och gå hur du vill under öppettiderna.

En nyhet för hösten är ett öppet språkcafé med start klockan 16.00, där alla som vill är välkomna. Kanske har du nyligen flyttat hit från en annan stad? Från ett annat land? Kanske har du bott i Falun i hela ditt liv och vill träffa nya människor? Välkommen!

Alla kreativa rum öppnar inte exakt samtidigt och det kommer att finnas olika alternativ från vecka till vecka - se det som en chans att uppleva Kulturhuset. Ingen vet riktigt vad som kommer att hända, men vi lovar att det alltid kommer att finnas något kreativt att göra!

Vem får vara med?

Den kreativa verkstaden är roligast för dig som är 13 år och uppåt, men i vuxens sällskap kan yngre barn också prova viss verksamhet.

När det gäller Slöjdhäng finns en åldersgräns på 15 år för de som vistas i lokalen.

Vad kostar det?

Att komma på kreativ verkstad på Kulturhuset tio14 är gratis. Om du blir pepp på att dra igång ett eget kreativt projekt som inte är en del av prova på-verksamheten betalar du självkostnadspris för material (swish).

Måste jag anmäla mig?

Det är drop-in som gäller, ingen föranmälan. Om det är fullt i ett rum finns det en lista med lediga tider på dörren så du kan skriva upp dig och gå och prova något annat kul eller gå ner och fika medan du väntar.

Kreativa verkstäder

Digital produktion.

Keramik och drejning.

Rum1.

Skapanderum.

Slöjdhäng.


Sidan uppdaterad 2022-09-29