Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En kille som tittar på datorn

Skapa ett användarkonto

I Falu kommuns skolor och förskolor använder vi verksamhetssystem där vi registrerar personuppgifter via skyddade uppkopplingar mot Skatteverkets databas Navet, där alla folkbokföringsuppgifter samlas.

Skapa konto via formulär

En del av de tjänster som vi erbjuder kräver inloggning. För att kunna logga in behöver du först skapa ett konto i serviceportalen Länk till annan webbplats..

Inloggning

Så fort du registrerat dig så kan du logga in med BankID och du kan även lägga till möjligheten att kunna logga in med lösenord och grönt kort.

Ändra registrerade uppgifter

Vill du ändra tidigare registrerade uppgifter, så kan du göra det i din profil.

Varför behövs ett konto?

Det här är till stor hjälp och en förutsättning för att vi ska vara säkra på att rätt vårdnadshavare kopplas till rätt barn eller elev. Som vårdnadshavare kan man ibland få ta del av viktig och ibland känslig information om barnet eller eleven.

Kontakt med vårdnadshavare

I vår kommunikation mellan skolan eller förskolan och hemmet så skickar vi aldrig känslig information via SMS eller e-post. Ibland skickar vi dock viktigt allmän information till dig som vårdnadshavare.

Var därför noga med att se till att mobilnummer och e-postadress alltid är uppdaterade. Läs mer på sidan Ändra kontaktuppgifter.

Sidan uppdaterad 2020-06-30