Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Närbild på mattrasor, en liten väv och händer som arbetar

Söndagsverkstad (återbruk, film, teaterimpro, paper crafting)

Avsluta veckan med gemenskap och skapande på Kulturhuset tio14! Öppet mellan klockan 11 - 15 varje söndag!

Kulturhuset tio14 har söndagsöppet! Äntligen! Hit kan du komma ensam eller med hela familjen för en kreativ och återhämtande dag. Ingen föranmälan - drop-in. Gratis. Under 13 år i vuxens sällskap.

Sista söndagen innan sommaruppehåll är den 16 juni (det är även stängt söndagen 9 juni) . Vi öppnar igen söndagen den 15 september.

Söndagsverkstad

Avsluta veckan med gemenskap och skapande på Kulturhuset tio14! Öppet mellan klockan 11 - 15 varje söndag. Det finns alltid en drop-in-aktivitet i Rum1, ofta med fokus på återbruk, och oftast händer det något mer kul! Läs mer under rubrikerna nedan.

Teaterimprovisation för barn / unga

Första söndagen i månaden kör vi teaterimprovisation - ett samarbete med Kulturskolan där du som är född mellan 2009-2014 kan delta. Drop-in!

  • Kl 13-13.40: Teaterimprovisation för dig som är född 2013-2014
  • Kl 14-14.40: Teaterimprovisation för dig som är född 2009-2012

Film - tredje söndagen i månaden

Tredje söndagen i varje månad kan du skapa film med filmpedagog Lovisa Sjörsgård, kl 12.30 - 15. Alla åldrar är välkomna!

Skapa med papper - en söndag i månaden

Skapa med papper är en aktivitet som passar de flesta åldrar, alla från 7 år och uppåt är välkomna. Under 10 år i vuxens sällskap. Läs mer under rubriken "Skapa med papper våren 2024 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.".

Vernissage

En gång i månaden är det vernissage för en ny utställning i Galleri Ljusgården. Läs mer under rubriken "Galleri Ljusgården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.".

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Kolla gärna in Facebookeventet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för uppdateringar.

Du hittar veckans teman och workshops på Facebook och Instagram: @kulturhusettio14.

Sidan uppdaterad 2024-05-17