Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Ungdomar som sitter i Falun centrum och pratar och kollar på sina mobiler.

Fritid för unga i Falun

För dig mellan 13 - 25 år!

Vårt arbete utgår från vad du vill göra. Gör din röst hörd, upptäck nya intressen, träffa nya människor, genomför idéer eller bara delta om det är det du helst vill göra. Valet är ditt!

Med stöd från oss kan du starta projekt, göra evenemang, dra igång workshops, producera musik, skapa film, planera innebandycup eller något helt annat. Vi kan tipsa om kontakter, erbjuda lokaler, ge ekonomiskt stöd eller tipsa om vart du kan söka pengar, komma med pepp och ge förslag på vad som kan vara bra att tänka på.

Hör av dig!

Kanske tänker du nu: Men jag har ju ingen färdig idé, eller: Jag har ingen aning om vad jag vill göra, men jag vill ju ha någonstans att vara och jag vill ju ha något att göra! Perfekt! Hör av dig till oss så bjuder vi på fika och pratar mer och kommer på något tillsammans!

Tanken är inte att du som ung ska göra eller komma på allting helt själv. Släng iväg ett DM / mail och skriv hej bara, så tar vi det därifrån! Det går också bra att maila oss på fritidforunga@falun.se.

Våra lokaler

I Kulturhuset tio14 finns lokalen Studio, en lokal du kan använda på många olika sätt. Här kan du ofta träffa nån av oss fritidsledare. Välkommen förbi! Vill du vara på landsbygden, i centrum eller nån annanstans? Inga problem, vi har närmare 80 olika lokaler att använda oss av runt om i kommunen. 

Följ oss på Instagram!

Vi heter @fritidforungafalun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Instagram, följ oss där.

Sidan uppdaterad 2022-03-10