Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Ett stort papper på en vägg med målade figurer på. I förgrunden står ett barn och målar på väggen.

Torsdagsverkstad (skapande, slöjd, lera och språkcafé)

Välkommen till Kreativ verkstad! Vi har öppet varje torsdag och öppettiderna är klockan 16 - 20. För alla åldrar! Alltid gratis, alltid drop-in.

Se detta som en chans att uppleva Kulturhuset. Ingen vet riktigt vad som kommer att hända, men vi lovar att det alltid kommer att finnas något kreativt att prova!

(Vi har inte öppet på skärtorsdagen eller på röda dagar. Sista tillfället innan sommaruppehållet är den 13 juni).

Vad händer?

På Kreativ verkstad är flera rum öppna med olika teman. Keramik, slöjd, skapande och vår kreativa mötesplats Rum1. I alla rum finns olika aktiviteter. Varje torsdag kan du delta i ett språkcafé, där fokus är på att lära sig svenska men också på gemenskap och att lära känna nya människor. Du kan alltså delta oavsett om du är ny i Sverige eller har levt hela ditt liv här.

Vem får vara med?

Kreativ verkstad passar alla åldrar - men under 13 år i vuxens sällskap. 13 år är dock ingen magisk gräns, Kulturhuset är stort och öppet på torsdagarna och man kommer och går som man vill. Så är du förälder och känner dig lite osäker? Häng med, åtminstone första gången! Det finns något som passar dig med. Vi lovar.

Teman

Vi brukar lägga upp teman samma dag och de kan du hitta på Instagram och Facebook.

Vad kostar det?

Att komma på kreativ verkstad på Kulturhuset tio14 är helt gratis, oavsett ålder.

Måste jag anmäla mig?

Det är drop-in som gäller, ingen föranmälan. Om det är fullt i ett rum kan du alltid gå och prova något annat kul medan du väntar på att det blir någon ledig plats.

Kreativ verkstad - ett teamwork

Kreativ verkstad arrangeras av Kulturhuset tio14 i samarbete med föreningen Kreativa hjälpare, Fritid för unga, ABF och FolkLab. Vill du också vara en del av Kreativ verkstad? Kontakta gärna Cecilia Larsson på cecilia.larsson@falun.se.

Sidan uppdaterad 2024-04-05