Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild föreställande cyklande ungdomar på väg mot stan, man ser kristine kyrka i bakgrunden

Fritid för unga

Nu vill vi att du som ung i Falun, 13-25 år, hänger med oss på framtidensresa för ungdomsverksamheten Fritid för unga. Du har friheten att bestämma själv vad du vill göra, med stöttning och hjälp av vår personal.

Valet är ditt!

Vårt arbete utgår från vad du vill göra. Gör din röst hörd, upptäck nya intressen, träffa nya människor, genomför idéer eller bara delta om det är det du helst vill göra. Valet är ditt!

Med stöd från oss kan du starta projekt, göra evenemang, dra igång workshops, producera musik, skapa film, planera innebandycup eller något helt annat. Vi kan tipsa om kontakter, erbjuda lokaler, ge ekonomiskt stöd eller tipsa om vart du kan söka pengar, komma med pepp och ge förslag på vad som kan vara bra att tänka på.

Hör av dig!

Kanske tänker du nu: Men jag har ju ingen färdig idé, eller: Jag har ingen aning om vad jag vill göra, men jag vill ju ha någonstans att vara och jag vill ju ha något att göra! Perfekt! Hör av dig till oss så bjuder vi på fika och pratar mer och kommer på något tillsammans!

Tanken är inte att du som ung ska göra eller komma på allting helt själv. Släng iväg ett DM / mail och skriv hej bara, så tar vi det därifrån!

Har du en idé?

Har du redan nu idéer på vad du vill göra i höst? Eller ser du andra behov för en rolig fritid i Falun? Åsikter? Kritik? Tips?

Tveka inte, skicka dina idéer och frågor till fritidforunga@falun.se.

Våra lokaler

Vill du vara på landsbygden, i centrum eller nån annanstans? Inga problem, vi har närmare 80 olika lokaler att använda oss av runt om i kommunen.

Det finns lokaler för alla typer av verksamheter, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar att se till att just din idé blir förverkligad.

Spamskydd * (obligatorisk)
Sidan uppdaterad 2023-03-15